BROWN & BROWN

Transformeer jouw online aanwezigheid vandaag nog!

Ontwerp jouw digitale etalage.

Een website is de digitale etalage van jouw bedrijf. Wij begeleiden je stap voor stap bij het bouwen van een website die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook optimaal presteert. Of je nu een eenvoudige site wilt of een complexe webshop, wij zorgen ervoor dat jouw online aanwezigheid staat als een huis.

Jouw visie, ons vakmanschap.

Onze experts combineren creativiteit met technische knowhow om een WordPress site te maken die niet alleen prachtig oogt, maar ook snel, veilig en gebruiksvriendelijk is. Wij luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar een effectieve online strategie. Met onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring werken we aan een website die jouw bedrijf echt vooruithelpt.

Ontdek onze webdesign pakketten.

Start-up.

€2.340

Stap voor stap.

€525 p.m.

Wil je de kosten voor het bouwen van een website spreiden? Kies dan voor ons abonnementsmodel! Met dit pakket bouwen we jouw website stap voor stap, zonder dat je direct een groot bedrag hoeft te investeren. Perfect voor start-ups en kleine bedrijven die hun cashflow willen beheren. Dit is een abonnement voor 1 jaar inclusief website onderhoud en consultancy

Pro.

€5.490

We hebben nog meer moois voor je.

Online Advertising.

Ontdek welke advertising abonnement bij jou past.

Hosting.

Onze webhosting biedt snelheid en betrouwbaarheid, zodat jouw website altijd optimaal presteert.

Fotografie.

Bij een mooie website,
hoort mooie fotografie.
Ontdek de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over website bouw.

Het proces begint met een consultatie om uw behoeften en doelen te begrijpen. Vervolgens gaan we over op het ontwerpen van de layout, gevolgd door de daadwerkelijke ontwikkeling van de website. Nadat de website is gebouwd, volgt een testfase voordat de site live gaat.

De tijd om een website te bouwen kan variëren afhankelijk van de complexiteit en de grootte van de website. Een eenvoudige website kan binnen enkele weken klaar zijn, terwijl een meer complexe site enkele maanden kan duren.

Dit hangt af van de huidige staat en technologie van uw bestaande website. Soms is het kosteneffectiever om een nieuwe website te bouwen dan te proberen een verouderde te updaten. Wij kunnen u helpen bij het beoordelen van uw huidige site en adviseren over de beste aanpak.

Kom even kletsen.

Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Let's talk
Marketing advies nodig?
Hello there. Op zoek naar meer informatie? Let's talk.