Web Design & Development

Als je een webdesign nodig hebt dat verder gaat dan brochureware, dan heb je een expert zoals wij nodig! Voor ons is alleen het maken van een esthetische website niet voldoende. We ontwerpen, bouwen en onderhouden websites die verkeer, leads en conversies genereren met behulp van CMS’en zoals WordPress, eCommerce-platforms zoals WooCommerce en Shopify, en Laravel en PHP

We Create Websites That Are

Well Designed

Uw website vertegenwoordigt uw merk en daarom creëren we zo'n onberispelijk ontwerp dat visueel aantrekkelijk is en de beste eerste indruk vormt

Functional

Door ons gebouwde websites zijn gebouwd volgens webstandaarden, grondig nagelezen en regelmatig getest om ervoor te zorgen dat uw websitebezoekers de beste gebruikerservaring krijgen.

Mobile Optimized

Wij bouwen mobielvriendelijke websites. Met onze mobielvriendelijke websites is het een fluitje van een cent om uw SEO-ranking en bezoekerservaring te verbeteren.

SEO Friendly

Onze expertise in SEO stelt ons in staat om SEO-vriendelijke websites te maken. Wanneer we een website ontwerpen, bouwen we deze om hoog te scoren op pagina's met zoekresultaten van zoekmachines.

Easy To Load

Een langzaam ladende website wordt door niemand leuk gevonden. Dus zorgen we ervoor door afbeeldingen te optimaliseren en bewezen tactieken te gebruiken om een ​​website te bouwen die snel laadt.

Easily Navigable

Om ervoor te zorgen dat bezoekers alle informatie krijgen die ze nodig hebben, volgen we de “drie-klik-regel”. U kunt op ons rekenen om een ​​website te ontwerpen waar uw bezoekers dol op zullen zijn.

We Provide Comprehensive Web Development Services

Uit de onderstaande services kunt u de meest geschikte kiezen die bij uw behoeften past.

Corporate Website Design

Om de efficiëntie van uw bedrijf te maximaliseren, heeft u een boeiende en innovatieve website nodig. Van eenvoudige, informatieve blogsites tot complexe webapplicaties en eCommerce-websiteontwikkeling – wij bieden een uitgebreide weboplossing.

Ons team van ontwikkelaars bouwt snelladende, responsieve en gebruiksvriendelijke websites die consistent toegankelijk zijn op meerdere apparaten en browsers. Onze technologisch geavanceerde weboplossingen hebben een wereldwijde klantenkring tevreden gesteld met onze langdurige ervaring en blootstelling aan de sector. Neem contact met ons op om te kijken hoe we u kunnen helpen.

Web Design Services For E-Commerce

Bent u van plan om uw klanten online te bereiken om uw bedrijf uit te breiden? Als u uw klantenbestand en omzet wilt vergroten, is een eCommerce-website de perfecte oplossing. Met onze eCommerce-websiteontwerpservices kunnen we u helpen uw eerste online winkel te creëren of de verkoop van uw bestaande te verbeteren.

We bieden een breed scala aan eCommerce-webontwikkelingsservices, waaronder een uitgebreide gebruikersinterface, integratie van betalingsgateways en verzend-API’s, geavanceerde beveiligingsfuncties en eenvoudig productvoorraadbeheer.

Website Design For Local Businesses

Lokale bedrijven staan ​​voor de grootste uitdaging om hun klantenbestand uit te breiden. Vanwege de stijgende kosten van elektronische en gedrukte media hebben lokale ondernemers geen andere keuze dan een sterke digitale aanwezigheid op te bouwen. Lokale bedrijven kunnen dit doel bereiken door een professioneel ontworpen website op te zetten. En dat is waar we u kunnen helpen.

Met onze diensten kunnen startups tegen een betaalbare prijs een gepersonaliseerde website voor hun kleine bedrijf maken. Sinds onze oprichting hebben we weboplossingen geleverd aan verschillende kleine bedrijven die hen hebben geholpen hun online groei te stimuleren.

OUR WEB CAPABILITIES

Our Expertise Is Across These Platforms

We werken met de nieuwste webtechnologieën, van WordPress, PHP, tot WooCommerce, Shopify en Bigcommerce, we weten het allemaal!

OUR 6 STEPS PROCESS TO CREATING A GREAT WEBSITE

Fundamental Of Our Dynamic Website Building Process

We zorgen ervoor dat we een proces volgen dat u en uw bedrijf naar succes leidt. Wanneer wij de taak op ons nemen om een ​​website voor u te maken, houden we ons proces transparant en houden we u op de hoogte van de updates. Dit zijn de stappen die we volgen-

01. Plan

Als lanceerplatform voor het hele project is de planningsfase misschien wel de belangrijkste. Het is ook tijdens deze fase dat de klant moet worden geraadpleegd en aandacht voor detail moet worden gemaakt.

02. Design

Tijdens de planningsfase wordt informatie meestal geschetst en vervolgens concreet vorm gegeven. We zullen een gedocumenteerde sitestructuur leveren en, nog belangrijker, een visuele weergave.

03. Development

Bij de ontwikkeling komt veel programmeerwerk kijken, evenals het laden van content. Zorg voor een georganiseerde en becommentarieerde code en verwijs altijd naar de plannen als de hele website tot leven komt.

04. Launch

De lanceringsfase van een website is een proces om het klaar te maken voor openbare weergave. Om dit te bereiken, polijsten we de ontwerpelementen, testen we de interacties en functies en, belangrijker nog, denken we na over hoe de gebruiker de producten zal ervaren.

05. Post-Launch

Onze service stopt niet wanneer het project is voltooid; we communiceren dat we beschikbaar zijn om toekomstige onderhoudsbehoeften te ondersteunen. We bespreken nu onderhoudskosten als deze nog niet eerder zijn besproken.

06. Documentation

Uw webontwerpproces wordt gemaakt en bewaard in twee versies: een voor u of uw team om te gebruiken terwijl u aan de achterkant werkt, en een voor de websitebezoeker om te zien.