BROWN & BROWN

Creëer de toekomst met visuele storytelling.

Ontdek video’s die niet alleen gezien, maar gevoeld worden.

Met onze geavanceerde technologie en creatieve expertise brengen we elk concept tot leven. Van de eerste storyboard tot de finale cut, wij zorgen voor video’s die jouw boodschap krachtig en helder overbrengen.

Meesterlijke verhalenvertellers in korte video’s.

Wij zijn experts in het vatten van krachtige verhalen in korte videoformaten, perfect afgestemd op online gebruik. In een wereld waar elke seconde telt, creëren wij boeiende, beknopte video’s die gemaakt zijn om te inspireren, te informeren en te engageren. Ons team combineert artistieke visie met technische expertise om elk verhaal tot zijn recht te laten komen binnen de vluchtige dynamiek van het digitale tijdperk.

Onze diensten.

  • Commerciële video’s: verander kijkers in klanten met een commerciële video die jouw merk laat schitteren.
  • Evenementenvideo’s: Leg de magie van je evenementen vast met cinematografische precisie.
  • Explainer video’s: verduidelijk complexe ideeën met boeiende explainer video’s.
  • Productvideo’s: Laat je producten stralen met detailrijke showcases.

Onze pakketten.

Starter

€2.299

– 8 video’s van 30 seconden
– inclusief editing

Pro.

€6.799

– 24 video’s van 30 seconden
– Inclusief editing

Waarom korte video's?

Korte video’s zijn het ideale medium voor de snelle online wereld. Ze zijn perfect voor sociale media, websites en andere digitale platforms waar gebruikers snel informatie opnemen. Onze video’s zijn ontworpen om maximale impact te hebben in minimale tijd, zodat jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook herinnerd wordt.

Veelgestelde vragen over video projecten.

Afhankelijk van de complexiteit, van concept tot levering binnen vier tot zes weken.

Klanten zijn betrokken bij elke stap, van script tot post-productie.

Elk videoproject begint met een uitgebreide kennismaking waarbij we jouw merk, je missie en visuele stijl grondig bespreken. We werken nauw samen met jouw team om ervoor te zorgen dat elke video naadloos aansluit bij je merkidentiteit en communicatiedoelen.

Absoluut! Wij waarderen jouw input en nodigen je uit om actief deel te nemen aan het bewerkingsproces. We bieden meerdere reviewrondes waarin je feedback kunt geven, zodat het eindresultaat perfect aansluit bij je verwachtingen.

Wij streven naar volledige klanttevredenheid. Mocht je niet tevreden zijn met de uiteindelijke video, dan gaan we graag het gesprek aan om specifieke aanpassingen door te voeren. We bieden aanvullende bewerkingsrondes aan om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan je verwachtingen voldoet.

We gebruiken state-of-the-art apparatuur en de nieuwste technieken om video’s van hoge kwaliteit te produceren. Dit omvat HD- en 4K-camera’s, professionele belichting, drones, en geavanceerde editing software
We helpen je video’s te optimaliseren en distribueren voor verschillende platforms zoals YouTube, Vimeo, Facebook, Instagram, LinkedIn en meer. Onze strategie is gericht op het bereiken van jouw doelgroep op de meest effectieve manieren.

Onze videoprojecten.

Kom even kletsen.

Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.