BROWN & BROWN

Altijd klaar voor actie. Jouw merk, continu in beeld.

Breng je visie tot leven.

Creëer de toekomst van visuele storytelling. Ontdek video’s die niet alleen gezien, maar gevoeld worden. Met onze geavanceerde technologie en creatieve expertise brengen we elk concept tot leven. Van de eerste storyboard tot de finale cut, wij zorgen voor video’s die jouw boodschap krachtig en helder overbrengen.

Meesterlijke verhalenvertellers in korte video’s.

Wij zijn experts in het vatten van krachtige verhalen in korte videoformaten, perfect afgestemd op online gebruik. In een wereld waar elke seconde telt, creëren wij boeiende, beknopte video’s die gemaakt zijn om te inspireren, te informeren en te engageren. Ons team combineert artistieke visie met technische expertise om elk verhaal tot zijn recht te laten komen binnen de vluchtige dynamiek van het digitale tijdperk.

Hoe wij werken.

Ons creatieve proces is gericht op het effectief communiceren van jouw boodschap. We beginnen met een grondig begrip van jouw doelen en doelgroep om vervolgens een op maat gemaakt script te ontwikkelen dat de essentie van jouw boodschap vangt. Met behulp van visueel aantrekkelijke beelden en nauwkeurig afgestemde editing zorgen we ervoor dat elke seconde van de video telt en de aandacht van de kijker vasthoudt

Onze pakketten.

Starter

€499
– 8 video’s van 30
seconden
– inclusief editing

Pro.

€1.459
– 24 video’s van 30
seconden
Inclusief editing

Waarom korte video's?

Korte video’s zijn het ideale medium voor de snelle online wereld. Ze zijn perfect voor sociale media, websites en andere digitale platforms waar gebruikers snel informatie opnemen. Onze video’s zijn ontworpen om maximale impact te hebben in minimale tijd, zodat jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook herinnerd wordt.

Veelgestelde vragen over video projecten.

Een video abonnement biedt regelmatige videoproducties voor jouw bedrijf. Dit omvat alles van conceptontwikkeling en scripting tot productie en editing, zodat je altijd over verse en boeiende video-inhoud beschikt voor je marketing en communicatie.
Onze video abonnementen bieden je consistente toegang tot professionele video-inhoud zonder dat je elke keer een nieuw project hoeft te starten. Dit bespaart tijd en kosten, en zorgt voor een gestroomlijnde workflow waarbij jouw video’s naadloos aansluiten op je merkstrategie.
Het abonnement kan verschillende soorten video’s omvatten, zoals bedrijfsvideo’s, productdemonstraties, testimonials, evenementvideo’s, social media clips en meer. We passen het pakket aan op basis van jouw specifieke behoeften en doelen.
De frequentie van nieuwe video’s hangt af van het gekozen abonnementsniveau. We bieden verschillende opties, variërend van maandelijkse video’s tot wekelijkse updates, afhankelijk van jouw marketingstrategie en behoeften.
Onze video-abonnementen zijn flexibel. Hoewel er richtlijnen zijn voor de duur en stijl, werken we nauw met je samen om video’s te creëren die perfect passen bij jouw visie en doelstellingen. Speciale projecten kunnen altijd worden besproken.
Als je meer video’s nodig hebt dan je abonnement toelaat, kunnen we extra producties toevoegen tegen een gereduceerd tarief voor abonnees. We zorgen ervoor dat je altijd over de benodigde middelen beschikt om jouw marketingdoelen te bereiken.
Ons team werkt nauw samen met jou om de inhoud van elke video te bepalen. Dit proces begint met een consultatie om jouw doelen, boodschap en doelgroep te begrijpen. Vervolgens ontwikkelen we een creatief concept dat jouw visie tot leven brengt.
a, de video’s die we produceren zijn jouw eigendom en kunnen worden aangepast en hergebruikt naar wens. We kunnen ook helpen met het herformateren en optimaliseren van bestaande video’s voor verschillende platforms
We bieden gedetailleerde rapportages en analyses om de prestaties van jouw video’s te meten. Dit omvat kijkersaantallen, engagement metrics, conversiepercentages en meer. Deze inzichten helpen je de ROI van jouw video-inhoud te begrijpen en optimaliseren
Het starten van een video abonnement is eenvoudig. Neem contact met ons op voor een consultatie waarin we jouw behoeften bespreken en een abonnement samenstellen dat perfect bij jouw merk en doelen past.
Onze abonnementen zijn flexibel. Je kunt het abonnementsniveau aanpassen of annuleren met een vooraf bepaalde opzegtermijn. We begrijpen dat jouw behoeften kunnen veranderen en werken graag met je samen om de beste oplossingen te bieden.
We gebruiken state-of-the-art apparatuur en de nieuwste technieken om video’s van hoge kwaliteit te produceren. Dit omvat HD- en 4K-camera’s, professionele belichting, drones, en geavanceerde editing software
We helpen je video’s te optimaliseren en distribueren voor verschillende platforms zoals YouTube, Vimeo, Facebook, Instagram, LinkedIn en meer. Onze strategie is gericht op het bereiken van jouw doelgroep op de meest effectieve manieren.
Ons team werkt nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat elke video consistent is met jouw merkidentiteit. Dit omvat alles van visuele stijlen en kleurenschema’s tot tone of voice en boodschap.

Onze videoprojecten.

Kom even kletsen.

Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Let's talk
Marketing advies nodig?
Hello there. Op zoek naar meer informatie? Let's talk.