Vanwege de aard van digitale producten kunnen we geen restitutie verlenen nadat de bestanden zijn gedownload. We zullen echter overwegen om een ​​restitutie te verlenen die aan bepaalde interne criteria voldoet (bijv. Dubbele bestelling), en zullen naar eigen goeddunken restituties verlenen.

Niets hierin geeft Brown & Brown een verplichting tot terugbetaling. We zullen er echter alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop!

Weet dat jouw tevredenheid ons doel is. Deze KITS zijn onze bescheiden kunstwerken. Wij staan ​​achter onze producten en bij onze klanten! We willen dat je tevreden bent met het resultaat, dus we zullen redelijke inspanningen leveren om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met jouw aankoop! Als het resultaat om wat voor reden dan ook niet is wat je had verwacht, neem dan contact op met ons zodat we je kunnen helpen het probleem op te lossen.

We zijn ongelooflijk responsief en zorgen goed voor onze klanten. Neem gerust contact met ons op via hello@brown-brown.nl als je vragen of opmerkingen hebt en we helpen je graag verder!​