BROWN & BROWN

Strategische merkpositionering. Zet jouw merk op de kaart.

Maak indruk. Blijf
relevant.

In een wereld waar de concurrentie nooit slaapt, is een sterke merkpositionering essentieel. Het zorgt ervoor dat jouw merk opvalt, herkend wordt en een blijvende indruk maakt. Met een duidelijke en doordachte merkstrategie bouw je vertrouwen op, trek je de juiste doelgroep aan en verhoog je de loyaliteit van jouw klanten.

Wat is
merkpositionering?

Merkpositionering is het proces waarbij we jouw merk een duidelijke en unieke plek in de markt geven. Het gaat om meer dan alleen een logo of een slogan; het draait om de perceptie van jouw merk in de ogen van jouw klanten. We creëren een strategisch plan dat jouw merk onderscheidt van de concurrentie en een sterke, consistente boodschap communiceert.

Ons proces.

Van onderzoek tot aanbevelingen, stap voor stap.

Onze pakketten.

Starter.

€4.999
• Basis merkonderzoek en analyse
• Merkstrategie en positionering
• Aanbevelingen voor merkboodschap en visuele identi

Corporate

€11.999
• Omvattend merkonderzoek, inclusief klantinterviews en marktanalyse
• Geavanceerde merkstrategie en positionering
• Uitgebreide aanbevelingen voor merkboodschap, visuele identiteit, interne branding en externe communicatie

Veelgestelde vragen over merkpositionering.

Merkpositionering helpt jouw merk zich te onderscheiden van de concurrentie, bouwt vertrouwen op en zorgt voor een sterke verbinding met jouw doelgroep
Het proces kan variëren afhankelijk van het pakket en de specifieke behoeften van jouw onderneming, maar over het algemeen duurt het tussen de 1 tot 6 maanden.
Ons onderzoek omvat een analyse van jouw huidige merkpositie, concurrenten, doelgroep en marktomstandigheden. We gebruiken interviews, surveys en data-analyse om een volledig beeld te krijgen.
Na de aanbevelingen werken we samen om de strategie uit te voeren en te monitoren. We bieden opvolging en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de implementatie succesvol is.

Kom even kletsen.

Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Let's talk
Marketing advies nodig?
Hello there. Op zoek naar meer informatie? Let's talk.